ad_group
  • neiye

Kepiye cara ndandani tangga sampeyan?

1 / Modernisasi pagar
Biasane sistem pager kita bisa dadi siji perkara sing ana ing antarane sampeyan lan estetika modern sing apik. Balusters (utawa spindles) sing wis ketinggalan jaman ora menehi inspirasi - mung bisa dienggo. Railing kita bisa uga fungsional uga komplementer. Mula, yen tangga sampeyan wis ketinggalan jaman, coba upgrade dadi sistem sing cocog karo gaya lan kepribadian sampeyan.

2 / Upgrade Balsters (utawa spindles)
Ganti baluster (utawa spindles) nganggo gaya wesi tempa sing cocog karo kepribadian sampeyan. Tren logam saya akeh lan, amarga para desainer mewah nuntut desain sing luwih disesuaikan, uga pilihan sampeyan ing pasar besi tempa saya akeh. Materi iki bisa dimanipulasi dadi kurva, lengkungan lan bentuk geometris kanggo nggawe desain sing unik lan nyenengake. Sampeyan uga bisa nemokake ing desain tradisional utawa minimal lan liya-liyane. Apa wae sing cocog karo sampeyan, cukup ganti spindles oak sing wis ketinggalan jaman karo wesi sing wis digawe lan jupuk tangan kayu kanggo campuran tradisional karo kontemporer.

3 / Puter munggah riser
Nalika ndeleng undhak-undhakan langsung, para tangga teparo njupuk papan sing paling visual. Lan jelas manawa iki sampeyan bisa entuk kauntungan paling gedhe kanthi anggaran paling murah. Menehi tangga kapribadian gedhe kanthi cat utawa wallpaper warna - utawa gabungake kanthi gantian. Goleki tampilan sing anggun, canggih kanthi cat putih utawa pola sing minimalis sing elegan. Kanthi regane $ 10, sampeyan bisa uga tuku decal peel-and-stick kanthi maneka warna lan desain kanggo nambah undhak-undhakan kurang saka sak jam.

4 / Nggulung balapan mlayu
Pelari minangka salah sawijining pilihan sing paling gampang lan paling gedhe kanggo nganyari tangga sampeyan, sing ora mung nggawe tangga sampeyan luwih aman, nanging uga bakal nambah minat lan kepribadian visual. Pelari sing mbedakake banget karo tangga sampeyan bisa menehi tampilan modern kanthi cepet. Pelari sing duwe pola regal lan warna sing subur bisa nambah keanggunan lan kekayaan. Werna alam bébas, kaya jambon utawa biru Mediterania sing padhang, bisa ngganti tampilan lan tampilan ruangan ing saubenge lan nggambarake gaya pribadi sampeyan.

5 / Dolanan nganggo cat
Kabeh bisa nganggo cat. Cat baluster kanthi warna aksen sing sampeyan pilih kanggo papan sampeyan, kayata kuning kembang srengenge kanggo cocog karo seni. Gawe ambane kanthi nggambar pagar lan baluster warna sing meh padha, kayata terra cotta lan coklat tuwa sing anget kanggo nglengkapi dekorasi lempung sampeyan. Kanggo skema warna sing kandel, coba waca pelangi utawa ombre lan liya-liyane.


Wektu kiriman: Jun-28-2021