ad_group

SERI PRODUK

Babagan Kita

  • Sapa Kita?

    Kita dihormati duwe kesempatan iki kanggo nuduhake sawetara sejarah, Primewerks (Xiamen) Industrial and Trade Co., Ltd. minangka perusahaan asing sing diduweni kanthi lengkap, anak perusahaan saka KHAL International (S) Pte Ltd, sing Perusahaan Singapura didegake ing taun 2005. Wiwit jaman semana, kita dadi produsen suku cadang besi wesi.

PAWARTA INDUSTRI

  • Apa sing diarani balustrade (utawa spindle)?

    Sanajan sampeyan ora ngerti persis apa sing diarani balstrade / spindle, sampeyan bisa uga nemoni luwih asring tinimbang sing sampeyan kira-kira. Lapisan akeh undhak-undhakan lan teras, balustrade / spindle minangka baris kolom cilik sing dipasang ing ril. Tembung kasebut asale saka f ...

  • Kepiye cara ndandani tangga sampeyan?

    1 / Modernisasi pager Biasane sistem pager kita bisa dadi siji ing antarane sampeyan lan estetika modern sing apik. Balusters (utawa spindles) sing wis ketinggalan jaman ora menehi inspirasi - mung bisa dienggo. Railing kita bisa uga fungsional uga ...

  • Kepiye lan Apa sing Bisa Kita Lindakake Yen Mudhun Saka Tangga Serius?

    Sejatine tiba kalebu salah sawijining sebab umum ciloko saben dina ing AS lan penyebab cedera otak traumatik sing paling umum. Miturut panelitian riset 2016, ing endi wae 7 ~ 26% tiba ing undhak-undhakan. Nalika sawetara tangga tumiba nyebabake cilaka sirah utawa ...