ad_group
  • neiye

Warta

  • What is a balustrade (or spindle)?

    Apa sing diarani balustrade (utawa spindle)?

    Sanajan sampeyan ora ngerti persis apa sing diarani balstrade / spindle, sampeyan bisa uga nemoni luwih asring tinimbang sing sampeyan kira-kira. Lapisan akeh undhak-undhakan lan teras, balustrade / spindle minangka baris kolom cilik sing dipasang ing ril. Tembung kasebut asale saka f ...
    Waca liyane
  • How to remodel your staircase ?

    Kepiye cara ndandani tangga sampeyan?

    1 / Modernisasi pager Biasane sistem pager kita bisa dadi siji ing antarane sampeyan lan estetika modern sing apik. Balusters (utawa spindles) sing wis ketinggalan jaman ora menehi inspirasi - mung bisa dienggo. Railing kita bisa uga fungsional uga ...
    Waca liyane
  • How and What We Can Do When If a Fall Down the Stairs Is Serious ?

    Kepiye lan Apa sing Bisa Kita Lindakake Yen Mudhun Saka Tangga Serius?

    Sejatine tiba kalebu salah sawijining sebab umum ciloko saben dina ing AS lan penyebab cedera otak traumatik sing paling umum. Miturut panelitian riset 2016, ing endi wae 7 ~ 26% tiba ing undhak-undhakan. Nalika sawetara tangga tumiba nyebabake cilaka sirah utawa ...
    Waca liyane
  • WISA ngluncurake 50 peringkat rangking perusahaan baja global, tekanan gedhe kanggo pemenang!

    Total 1.878 milyar ton baja wis diproduksi sacara global ing taun 2020, tambah 9 yuta ton saben taun, miturut World Iron and Steel Association (WISA) sing dirilis tanggal 4 Juni. Antarane, China terus memimpin donya, ngasilake 1.0648 milyar ton ...
    Waca liyane