ad_group
  • neiye

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka pabrikan lan kanthi Ekspor Kanan, tegese pabrik + dagang.

P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain khusus baluster wesi (utawa Spindles)?

A: Ya bisa.

P3: Apa MOQ saben gaya?

A: 100 pcs saben gaya / pesenan kanggo gaya normal.

P4: Apa kapasitas pabrik sampeyan?

A: 20Kpcs saben wulan paling ora.

P5: Apa syarat pembayaran?

A: T / T, Western Union
Setoran 50%, pembayaran saldo 50% kudu dibayar sadurunge dikirim.

P6: Apa istilah pangiriman?

A: FOB, FCA, DDU

P7: Kepiye babagan leadtime akeh?

A: Biasane 7 ~ 30 dina dibutuhake sawise konfirmasi pesenan lan 50% deposit sing ditampa, lan uga bakal gumantung karo jumlah pesanan sing asli lan kudu dirembug.

P8: Paket apa?

A: Saben wong bakal dilebokake ing tas gelembung sadurunge dikemas ing kothak karton lan palet.

P9: Apa sampeyan bisa nggawe kualitas padhet lan berongga?

A: Nggih.

P10: Pira jinis finish Dilapisi Daya sing bisa sampeyan entuk?

A: Total 6 bubuk dilapisi bubuk sing kasedhiya, Satin ireng, Matte ireng, tembaga gosok minyak, Tembaga gosok minyak, tembaga Antik, urat perak