ad_group
  • neiye

Krenjang

BALUSTER IRON (SPINDLES) KANGGO NGgo STAIRS

Kaya sing sampeyan ngerteni, baluster wesi, utawa spindel, kalebu tren desain tangga paling panas sajrone dekade kepungkur. Balusters minangka anggota vertikal dekorasi sistem balustrade. Amarga saben baluster gawenan tangan, tegese ora ana loro sing padha persis - variasi cilik ing detail nambahake karakter sing luar biasa ing tangga apa wae, lan kabeh baluster wesi sing kasedhiya kasedhiya ingpadhet lan suwung desain, lan total 6 ditutupi bubuk rampung kasedhiya, Satin ireng, Matte ireng, Minyak digosok tembaga, Tembaga rubbing minyak, Tembaga antik, urat perak. Rampung bisa beda-beda.