ad_group
  • neiye

Babagan Kita

Sapa Kita?

Kita dihormati duwe kesempatan iki kanggo nuduhake sawetara sejarah, Primewerks (Xiamen) Industrial and Trade Co., Ltd. minangka perusahaan asing sing diduweni kabeh, anak perusahaan saka KHAL International (S) Pte Ltd, sing Perusahaan Singapura didegaké ing taun 2005. Wiwit wektu iku,

Kita wis dadi produsen bagean tangga wesi sing digawe

Produk utama nggawe tangga sing fungsional lan apik. Balusters wesi, utawa spindles, kalebu tren desain tangga paling dawa sajrone dasawarsa kepungkur. Balusters tangga wesi (utawa spindles) bisa uga sederhana utawa hiasan banget, gumantung saka pengaruh sing dikarepake. Lan kita bangga bisa terus nerusake warisan bagean-bagean tangga sing unggul, layanan pelanggan sing ora ana tandhingane karo para pelanggan.

"Pelanggan mesthi luwih dhisik."

Iki minangka tema dhasar babagan Sukses lan pertumbuhan Primewerks. Wiwit awal rantai pasokan nganti ing endi wae bisnis, Primewerks kerja keras kanggo sampeyan kabeh.

aboutimg

Sajrone taun, kanthi katrampilan teknis sing kuat, produk bermutu lan mantep, lan sistem layanan sing apik banget, kita Primewerks wis ngrampungake pangembangan kanthi cepet, lan indeks teknis lan efek praktis produk wis dikonfirmasi lan dipuji dening mayoritas pasar saiki.

Mbesuk, Primewerks bakal terus muter ing bathi kita dhewe, kanthi tetep ngetutake prinsip "terkemuka ing ilmu pengetahuan lan teknologi, nglayani pasar, ngrawat wong kanthi integritas lan ngupayakake kesempurnaan" lan filosofi perusahaan "produk yaiku bayi", terus ditindakake inovasi teknologi, inovasi peralatan, inovasi layanan lan inovasi metode manajemen, lan terus-terusan ngembangake produk sing luwih larang regane biaya kanggo memenuhi permintaan pangembangan lan pasar mbesuk. Paling pungkasan nanging ora kalah penting, produk sing regane kompetitif kanthi kualitas luwih dhuwur minangka target target tanpa wates!

WHY-CHOOSE-US

Napa Pilih Kita?

  • Liwat 10 taun pengalaman nggawe pabrikan tangga
  • Fasilitas produksi majeng
  • Tim pengrajin sing apik kanggo ngrancang lan ngasilake produk khusus
  • Profesional ing proyek OEM lan R&D
  • Inovasi lan Solusi

Misi Kita

Pabrik lan desain suku cadang berkualitas tinggi sing misuwur kanthi gaya klasik, gaya modern, lan gaya khusus kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan

OUR-MISSION
OUR VALUES

Nilai Kita

  • Layanan pelanggan sing positif & ora ana tandhingane
  • Standar & SOP berkualitas tinggi
  • Pangiriman pas wektune
  • Keamanan lan produktivitas ing kinerja